неделя, 6 януари 2013 г.

Сменихме брандинга на Засада

След няколко месеца напразни опити най-накрая успях да сменя брандинга на Засада.бг с кликаем background на БЕТ365. Неоценима беше помощта на един младеж Николай Лудков, nikolai4406, office@n-webdesign.net. Прекрасен дизайнер, работи много бързо и не взима скъпо.

Ето неговия сайт: уеб дизайн.

Бях молил преди това кого ли не. Всички в такива случаи са особено заети с някаква изключително важна работа и не биха желали да я изоставят за нищо на света, дори и да им се плати за това. Истината е, че на никого не му се учи. Срам, срам, колеги! В информационното общество се учи всеки ден, а не се чака да дойде по-скоро пенсията с черните криле!

Дори самите БЕТ365-аджии не бяха развълнувани от предложението ми да брандираме сайта с тях. Измрънкаха нещо по мейла, но не пропуснаха да добавят на финала едно: "Ако имате други въпроси, не се колебайте да се обърнете към нас за отговор".

Като кодиране слагането на кликаем бекграунд не е голяма философия, но си трябва пак да разбираш малко от CSS. Има обаче и по-лесен начин и той е с плъгина за Wordpress: Background Manager. С него лесно се работи и има доста възможности.

Ако и вие искате да поставите такава реклама на сайта си, или пък просто искате да сложите на бекграунда някакви ротиращи се красоти, обърнете се към мен или директно към Николай. Минали сме по този път, дето се вика, яли сме тия лимони с праз и все ще измислим как да бъдем от полза. Че то иначе ако човек не е полезен с нещо, почва да се чуди за какво е дошъл тук. И защо му плащат :-)

Георги Календеров

Няма коментари:

Публикуване на коментар